ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εταιρία

Η ΕΝΕΡΚΟΝ από το 2012 καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων: από την κατασκευή και διαχείριση πολύπλοκων έργων και υποδομών μέχρι τη διαχείριση ενεργειακών κατασκευών και την εγκατάσταση πρωτοποριακών συστημάτων σωλήνων κενού αέρος, στην οποία πρωτοστατεί.

Δραστηριοποιείται στην κατασκευή υψηλών προδιαγραφών έργων υποδομής, στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, στην μελέτη ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών έργων υποστηρίζοντας καθετοποιημένα όλο το φάσμα της κατασκευής, στην λειτουργική ανακαίνιση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό καθώς και στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών και κατασκευών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Από την ίδρυσή της έως και σήμερα η εταιρία έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή και δυναμικά αναπτυσσόμενη πορεία, διευρύνοντας το είδος και εύρος των δραστηριοτήτων της και έχοντας βασικό προσανατολισμό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Κινητήρια δύναμη της εταιρίας είναι το έμψυχο δυναμικό της που αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, ικανών να σχεδιάσουν και προτείνουν οικονομικά αποδοτικές και τεχνολογικά άρτιες λύσεις που καλύπτουν οποιαδήποτε κατασκευαστική και ενεργειακή ανάγκη και να διεκπεραιώσουν οποιοδήποτε έργο, ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας ή προδιαγραφών, με τη χρήση του εξειδικευμένου εξοπλισμού και των σύγχρονων εργαλείων που διαθέτει η εταιρία.

Η ΕΝΕΡΚΟΝ μπορεί να φέρει εις πέρας την κατασκευή οποιουδήποτε τεχνικού έργου, ανακαίνισης ή ενεργειακής αναβάθμισης παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις (turn-key solutions) βάσει των απαιτήσεων ποιότητας, κόστους και χρόνου παράδοσης.

Η ΕΝΕΡΚΟΝ προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε δημόσιους φορείς, εμπορικούς οργανισμούς και εταιρίες καθώς και σε ιδιώτες, με έμφαση στην εξατομικευμένη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση.

enercon
amea icon
amea icon
font increase icon
font decrease icon